Løsning

Løsning

Vi er løsningsorienterte. Vi tar læring fra alle de oppdrag vi har hatt gjennom alle år og avdekker raskt hva som kan være utfordring og hva som kan være løsning. Vi ser alltid etter enkle gjennomførbare grep som ikke skal koste kunden for mye.

Vi ser alt for ofte at man bruker for mye penger på websider i forhold til hva man bruker på markedsføring. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi mener og hvordan dette kan hjelpe deg og din bedrift.

Rådgivning

Rådgivning

Nyli AS tilbyr rådgivning innen salg og markedsføring. Kundens handlemønster er kontinuerlig i endring og i 2020 kanskje mer enn noensinne . Mange lokale næringsdrivende må revurdere sine digitale markedsføringsaktiviteter.

Nyli AS har lang erfaring og ikke minst erfaring fra 2020 for hvordan man kan lykkes med tradisjonelt og digitalt salg.

Vi har jobbet med lokalt næringsliv innen de fleste sektorer og vet hva som skal til. Det er ikke komplekse dyre endringer, men heller det å gjøre de riktige tingene på riktig måte til riktig tid.

Kurs

Kurs

Vi tilbyr kurs som sikrer at du definerer målgruppen din og at dine markedsføringsaktiviteter når frem til de som er forventet at skal kjøpe dine produkter og tjenester.

Mange mangler en rød tråd mellom sine websider og hvordan de markedsfører seg. Vi erfarer også at mange trenger hjelp til å utnytte sosiale medier på riktig måte. Det dreier seg ofte ikke om tid og penger, men heller hvordan man blir mer effektive i sin markedsføring.

Les mer om kurset vårt her:  klikk

HallingEventYr – Flå

HallingEventYr – Flå

HallingEventYr er kunde siden 2019 og vi har hatt en spennende reise sammen for å synliggjøre hva HallingEventYr har å tilby av SELSKAP og SELSKAPSLEKER.

Martha tilbyr aktiviteter for små og store, venner og familie.

Ta kontakt med henne så får du inspirasjon på å lage et arrangement utenom det vanlige.

Aparta – Nesbyen

Aparta – Nesbyen

Aparta skriver om seg selv og de som benytter seg av dem kan ikke få fullrost dem:

«Aparta» er et lokalt uttrykk for noe «ekstra fint og annerledes», og det kunne vi ikke la være å bruke som navn på vårt firma. Vi ønsker å vise vår lokale forankring til Nes og Hallingdal, samtidig som navnet skulle si noe om hva vi ønsker å gi kundene våre.

Kvalitet og kundetilfredshet er våre absolutte krav til oss selv som leverandør, og det håper vi også at kundene våre opplever at vi gir. Foruten rådgivning på hva som skal til for å få frem kvalitetene i din bolig i prospektfoto og på visning, kan vi være en totalleverandør som inkluderer tilleggstjenester som nedvasking, minilager, maling, snekkertjenester, m.m. Vi har kontakt med lokale leverandører og kan gi deg en konkurransedyktig pris og et produkt med kvalitet.

Sammen er vi Aparta AS – et selskap som bistår hytte- og boligselgere i Hallingdal med styling av bolig før salg.

Haukelihytter – Haukeli

Haukelihytter – Haukeli

Haukelihytter har vært kunde av oss siden høsten 2020 og de er en spennende aktør i det norske hyttemarkedet.

Inviter naturen inn skriver Haukelihytter. Naturen er det vakreste kunstverket av dem alle. Store vinduer sørger for nydelig utsikt og en åpen deilig utsikt i hytta eller i huset ditt.

Og vi kan ikke være mer enig.