I dagens marked er det viktig og raskt tilpasse seg endringene som vil gi økt verdiskapning for din bedrift.
Det er viktig å tilegne seg kompetanse ved å få inspirasjon fra andre bedrifter samt gode rådgivere.
Ved å melde deg på dette programmet vil du få støtte til de ulike stegene din bedrift trenger å gjøre for å lykkes i dagens marked.

Programmet inneholder:

1 til 1 samtale

Vårt unike program gir deg mulighet til å booke en månedlig samtale for å diskutere din bedrift og dine behov. I samtalene vil vi stille med personer fra Nyli som har riktig kompetanse og bakgrunn. Ressursene i Nyli har mange tiårs erfaring innen salg/markedsføring, ledelse, oppstart av bedrifter, forretningstuvikling, digitalekanaler, arrangementer og destinasjonsutvikling.

Inspirasjon

Vi gir deg månedlig inspirasjon til å gjøre enkle endringer som gir din bedrift nye muligheter for økt verdiskapning.

Vi har hjulpet over 150 bedrifter i ulike næringer de siste årene. Basert på resultatene disse bedriftene har oppnådd og vår erfaring, så gir det oss et godt grunnlag for å foreslå tiltak du kan gjøre i din bedrift for å skape bedre resultater. 

Spørsmål og svar

En gang i måneden vil vi avholde digitale samlinger hvor vi tar opp relevante problemstillinger for deltakerne. Her vil det være mulighet til å stille spørsmål. 

I et slikt forum lærer vi av hverandre og får inspirasjon til å prøve nye tiltak.

Vi vil også invitere kunder og samarbeidspartnere som vil kunne svare på dine spørsmål.

Øk verdiskapning i selskapet

Det er viktig å prioritere de nødvendige endringer som skal til for å skape økt verdi i selskapet. Ved å bli del av vårt program får du hjelp til å ta de riktige stegene. 

Start i dag

Det er ofte enkle tiltak som skal til, men man må ta initiativet til endring. Ved å delta på vårt program vil du få hjelp til å ta de riktige stegene til riktig tid.

Vi har erfaringen og eksemplene

Vi har jobbet med over 150 bedrifter de seneste årene og vi har lært oss at endringer i markedet kommer for de fleste bransjer.  Hva skal til for å følge med og sikre bedriftens vekst diskuterer vi i dette programmet.

Vi jobber for din suksess

Fornøyde kunder er det viktigste tegnet på suksess. Det gjelder da å starte en prosess som sikrer at du får nye og lojale kunder.

MELD DEG PÅ HER:

Du må ikke fylle inn telefonnummer, men vi kommer raskere i dialog 🙂

Hva sier noen av kundene:

"Både kurset og samtalene har gitt oss verktøy og perspektiver som både inspirerer og motiverer! De har en jordnær tilnærming til både salg og markedsføring som er lett å følge opp i en travel hverdag!"
TORSTEIN BARLUND
Mjøsbil AS
«Hjelpen vi har fått har vært veldig bra. Nyli er utrolig imøtekommende, hands on, tar initiativ og er veldig på ballen! Vi får nå markedsbistand og hjelp til å bli satt på kartet i forhold til hytteturister i Gol og i Hallingdal.»
MARTIN KILMARK
Gol IL
«Tusen takk for inspirasjon og oppfølging underveis i kurset og fra oppstart til suksess. Fra vi diskuterte hva vi skulle hete, til hvilke produkter vi skulle selge, til bruk av fysisk og digital tilnærming til kunder.»
KIRSTI OG EINAR
Bygdebørsen
"Ikke standardisert stoff, men basert pa dialog og tilpassing til min situasjon. Kreativ tenkning rundt nye mulighter for profilering og samarbeid. Bra at dere har stort fokus på produkter og konkrete tjenester. Dere inngir tillit og er lette å kommunisere med.
HEGE JACOBSEN
Trojo Orientalske Tepper
"Jeg gikk videre med Nyli AS fordi at de har så kreative løsninger på markedsføringen, og at de er så spot on!"
KJERSTI KLEVEN
Kjersti´s Mat og Vinhus AS
"Nyli AS har hjulpet meg å utvikle og få kontroll på nettsiden, samt være mer målrettet i ulike markedsaktiviteter for å tiltrekke de rette kundene."
ELIN APELAND
Haukeli Hytter og Hus AS
"Nyli AS leverer et konsept som er engasjerende både for den som er nyoppstarta og den som har mange år i bransjen bak seg. De trigger skapertrangen til de som er ferske og gir et lite spark i baken til de som har vært med lenge. Nyli er kunnskapsrike, kreative og framme i skoa! "
KRISTIAN KVALVIK
Sport1 Hitra
"Samarbeidet med Nyli - lokal verdiskapning har fungert veldig bra. Det jeg setter mest pris på er det tillitsforholdet vi har skapt sammen. Hva vi har gjort sammen har gitt gode resultater"
CHARLES ANDRÈ LINDBERG
Skydome AS

Takk!
Din henvendelse er mottatt.

Du vil høre fra oss i løpet av kort tid