KOMPETANSEHEVINGS PROGRAMMET
ØKT VERDISKAPNING I NYE TIDER.

Introduksjon

Kompetansehevings programmet - Økt verdiskapning i nye tider

En kort introduksjon til hva du skal igjennom og hvordan du skal tenke

Kompetansehevings programmet - Økt verdiskapning i nye tider

Introduksjon - 9 minutter
Se video

MODUL 1

Kundegrupper

Hvordan og hvorfor definerer vi målgruppe(r) for våre produkter og tjenester

Kundegrupper

Modul 1 - 9 minutter
Se video

MODUL 2

DIgitale kanaler

Hvilke digitale kanaler bør du bruke. Hvordan skal du bruke tekst, bilde og video

Digitale kanaler

Modul 2 - 29 minutter
Se video

MODUL 3

Tradisjonelt og digitalt salg

Hvordan skal du utnytte tiden du har med kunden i forhold til hvordan du markedsfører deg på digitale kanaler

Tradisjonelt og digitalt salg

Modul 3 - 22 minutter
Se video

MODUL 4

Måle resultater

Du lærer hvorfor det er viktig å måle resultater og ikke minst hvordan du skal bruke resultatene

Måle resultater

Modul 4 - 19 minutter
Se video

MODUL 5

Samarbeid

Vi vet at mange kan samarbeide for å skape økte verdier. Her ser vi på en del eksempler som kan gi deg inspirasjon

Samarbeid

Modul 5 - 9 minutter
Se video

MODUL 6

Aktivitet og Markedsplan

Skal man lykkes med markedsføring må det planlegges. Her ser vi på hva som er viktig å planlegge og hvordan det kan gjøres.

Aktivitet og markedsplan

Modul 6 - 15 minutter
Se video

Hei!

Vi er Nyli - Lokal verdiskapning

Vi er en rådgiver og løsningsleverandør, med lang erfaring i hvordan bedrifter kan lykkes med tradisjonelt og digitalt salg. I de siste 7 årene har vi jobbet med verdiskapning for privat næringsliv, utviklingsselskaper, næringslag, kommuner og fylker.

Handlemønsteret er kontinuerlig i endring innen de fleste sektorer, og siden 2020 mer enn noensinne. I 2023 skapte uforutsigbare strømpriser, høyere lånerenter samt høyere drivstoff- råvare og byggevarepriser bekymring for kunder og ulike næringer.  Vi ser endringer i handelsmønstre og utfordringer I mange bransjer. Det er derfor tid for å tenke nytt og annerledes. Det er helt nødvendig å henge med i utviklingen og for enkelte bedrifter kan det være avgjørende.

 

Vi er i vekst og ønsker til enhver tid å sikre at våre kunder får den hjelpen de trenger ved hjelp av kompetente personer som er tilgjengelig i forhold til kunders behov. I hele landet bistår vi bedrifter med å forbedre salgsarbeid og digitale markedsføringsaktiviteter opp mot ulike kundegrupper.

Vår erfaring er at det ikke er komplekse og dyre endringer som skal til for å lykkes, men det å gjøre de riktige tingene på̊ riktig måte til riktig tid.

Nyli AS – Lokal verdiskapning har jobbet med lokalt næringsliv innen de fleste sektorer, og vet hva som skal til. Rådgiverne er kreative, engasjerende, pragmatiske og løsningsorienterte og hjelper deg fra første samtale.

TA STEGET!

1

BEVISSTGJØRING

Modulene skal gi deg nok informasjon til at du i våre samtaler kan ta stilling til hva din bedrift bør gjøre for økt verdiskapning

1 til 1 samtaler

1 til 1 samtaler er en del av kompetansehevingsprogrammet. I disse samtalene skal vi bestemme hva du skal gjøre når

Icon 3Created with Sketch.

Aktivitet og markedsplan

Aktivitet og markedsplan er en viktig del av det å skape nye resultater. Sammen lager vi en plan som er forankret i dine ambisjoner og prioriteringer

Noen tilbakemeldinger

Hva sier de

"Både kurset og samtalene har gitt oss verktøy og perspektiver som både inspirerer og motiverer! De har en jordnær tilnærming til både salg og markedsføring som er lett å følge opp i en travel hverdag!"
TORSTEIN BARLUND
Mjøsbil AS
«Hjelpen vi har fått har vært veldig bra. Nyli er utrolig imøtekommende, hands on, tar initiativ og er veldig på ballen! Vi får nå markedsbistand og hjelp til å bli satt på kartet i forhold til hytteturister i Gol og i Hallingdal.»
MARTIN KILMARK
Gol IL
«Tusen takk for inspirasjon og oppfølging underveis i kurset og fra oppstart til suksess. Fra vi diskuterte hva vi skulle hete, til hvilke produkter vi skulle selge, til bruk av fysisk og digital tilnærming til kunder.»
KIRSTI OG EINAR
Bygdebørsen
"Ikke standardisert stoff, men basert pa dialog og tilpassing til min situasjon. Kreativ tenkning rundt nye mulighter for profilering og samarbeid. Bra at dere har stort fokus på produkter og konkrete tjenester. Dere inngir tillit og er lette å kommunisere med.
HEGE JACOBSEN
Trojo Orientalske Tepper
"Jeg gikk videre med Nyli AS fordi at de har så kreative løsninger på markedsføringen, og at de er så spot on!"
KJERSTI KLEVEN
Kjersti´s Mat og Vinhus AS
"Nyli AS har hjulpet meg å utvikle og få kontroll på nettsiden, samt være mer målrettet i ulike markedsaktiviteter for å tiltrekke de rette kundene."
ELIN APELAND
Haukeli Hytter og Hus AS
"Nyli AS leverer et konsept som er engasjerende både for den som er nyoppstarta og den som har mange år i bransjen bak seg. De trigger skapertrangen til de som er ferske og gir et lite spark i baken til de som har vært med lenge. Nyli er kunnskapsrike, kreative og framme i skoa! "
KRISTIAN KVALVIK
Sport1 Hitra
"Samarbeidet med Nyli - lokal verdiskapning har fungert veldig bra. Det jeg setter mest pris på er det tillitsforholdet vi har skapt sammen. Hva vi har gjort sammen har gitt gode resultater"
CHARLES ANDRÈ LINDBERG
Skydome AS

Takk!
Din henvendelse er mottatt.

Du vil høre fra oss i løpet av kort tid