Vi er en rådgiver og løsningsleverandør med 30 års erfaring i hvordan din bedrift kan lykkes med tradisjonelt og digitalt salg!

Kundenes handlemønster er kontinuerlig i endring, og siden 2020 mer enn noensinne. For mange har de beste løsningene vært tradisjonelt salg i kombinasjon med digital markedsføring, og e-handel. Det er helt nødvendig å henge med i utviklingen nå – vi hjelper dere på raskt på banen.

I hele landet bistår vi lokale bedrifter med å forbedre salgsarbeid og digitale markedsføringsaktiviteter opp mot hyttefolket, og andre målgrupper. Vår erfaring er at det ikke er komplekse og dyre endringer som skal til for å lykkes, men det å gjøre de riktige tingene på riktig måte til riktig tid. Det gir ofte raske resultater.

Nyli AS – Lokal verdiskapning har jobbet med lokalt næringsliv innen de fleste sektorer, og vet hva som skal til. Rådgiverne er kreative, operative og løsningsorienterte og hjelper deg fra første samtale.

Kontakt oss for en hyggelig gratis og uforpliktende samtale i dag: Øistein på mobil 959 79 258 eller Henning på 976 46 833. E-mail: oistein@nylias.no eller henning@nylias.no

Takk!
Din henvendelse er mottatt.

Du vil høre fra oss i løpet av kort tid