REFERANSER


Det er fornøyde kunder som gjelder!

"Jeg gikk videre med Nyli AS fordi at de har så kreative løsninger på markedsføringen, og at de er så spot on!"
KJERSTI KLEVEN
Kjersti´s Mat og Vinhus AS
"Nyli AS har hjulpet meg å utvikle og få kontroll på nettsiden, samt være mer målrettet i ulike markedsaktiviteter for å tiltrekke de rette kundene."


ELIN APELAND
Haukeli Hytter og Hus AS
"Nyli AS leverer et konsept som er engasjerende både for den som er nyoppstarta og den som har mange år i bransjen bak seg. De trigger skapertrangen til de som er ferske og gir et lite spark i baken til de som har vært med lenge. Nyli er kunnskapsrike, kreative og framme i skoa! "
KRISTIAN KVALVIK
Sport1 Hitra
"Samarbeidet med Nyli - lokal verdiskapning har fungert veldig bra. Det jeg setter mest pris på er det tillitsforholdet vi har skapt sammen. Hva vi har gjort sammen har gitt gode resultater"

CHARLES ANDRÈ LINDBERG
Skydome AS

Noen av våre kunder de siste årene.
Vår erfaring gir deg nyttige tips og verdifull innsikt

"Både kurset og samtalene har gitt oss verktøy og perspektiver som både inspirerer og motiverer! De har en jordnær tilnærming til både salg og markedsføring som er lett å følge opp i en travel hverdag!"


TORSTEIN BARLUND
Mjøsbil AS
«Hjelpen vi har fått har vært veldig bra. Nyli er utrolig imøtekommende, hands on, tar initiativ og er veldig på ballen! Vi får nå markedsbistand og hjelp til å bli satt på kartet i forhold til hytteturister i Gol og i Hallingdal.»


MARTIN KILMARK
Gol IL
«Tusen takk for inspirasjon og oppfølging underveis i kurset og fra oppstart til suksess. Fra vi diskuterte hva vi skulle hete, til hvilke produkter vi skulle selge, til bruk av fysisk og digital tilnærming til kunder.»KIRSTI OG EINAR
Bygdebørsen
"Ikke standardisert stoff, men basert pa dialog og tilpassing til min situasjon. Kreativ tenkning rundt nye mulighter for profilering og samarbeid. Bra at dere har stort fokus på produkter og konkrete tjenester. Dere inngir tillit og er lette å kommunisere med.
HEGE JACOBSEN
Trojo Orientalske Tepper

Takk!
Din henvendelse er mottatt.

Du vil høre fra oss i løpet av kort tid